Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Algerije

Weer Europa Weer Tunesië Weer Europa Weer Mauritanië Weer Libische Arabische Republiek Weer Marokko Weer Niger Weer Europa Weer Mali Weer Westsahara Weer Tunesië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Adrar AdrarAdrar Algiers AlgiersAlgiers Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Algiers tijdzone: Africa/Algiers

Neerslag

Neerslag Afrika

Zon

Zon Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Adrar, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het aanhoudend zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een matige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind Hij neemt 's avonds af, waait dan zwak en draait naar het oosten.

Weer in Dar-El-Beida, 10.04.2020

Op vrijdagochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Laghouat, 10.04.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.

Weer in Oran-Senia, 10.04.2020

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Ouargla, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde oostenwind, die 's avonds naar het noordoosten draait.

Weer in Tamanrasset/Aguenn, 10.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Tindouf, 10.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het westen.