Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Algerije

Weer Europa Weer Tunesië Weer Europa Weer Mauritanië Weer Libische Arabische Republiek Weer Marokko Weer Niger Weer Europa Weer Mali Weer Westsahara Weer Tunesië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Adrar AdrarAdrar Algiers AlgiersAlgiers Laghouat LaghouatLaghouat Oran OranOran Ouargla OuarglaOuargla Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tindouf TindoufTindouf © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Algiers tijdzone: Africa/Algiers

Stroming

Stroming Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Adrar, 26.09.2020

Na het aanhoudend zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 42 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De noordoostenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, in de namiddag matig.

Weer in Dar-El-Beida, 26.09.2020

Op zaterdag is het de hele dag door zonnig of licht bewolkt. Tijdens de nacht voor zondag gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Laghouat, 26.09.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Oran-Senia, 26.09.2020

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag langere tijd bewolkt weer. De middag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in Ouargla, 26.09.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Tamanrasset/Aguenn, 26.09.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Tindouf, 26.09.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 41 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De 's avonds laat verfrissende westenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.