Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Botswana

Weer Angola Weer Namibië Weer Zambia Weer Zuid-Afrika Weer Zimbabwe
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Gaborone tijdzone: Africa/Gaborone

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Gaborone, 01.04.2020

Op woensdag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Letlhakane, 01.04.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Maun, 01.04.2020

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Selebi-Phikwe, 01.04.2020

Op woensdag is het wolkeloos. In de nacht voor donderdag heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Tsabong, 01.04.2020

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype langere tijd bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.