Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Burkina Faso

Weer Mauritanië Weer Ivoorkust Weer Togo Weer Mali Weer Niger Weer Benin Weer Ghana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bobo-Dioulasso Bobo-DioulassoBobo-Dioulasso Dori DoriDori Ouagadougou OuagadougouOuagadougou Ouahigouya OuahigouyaOuahigouya © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Ouagadougou tijdzone: Africa/Ouagadougou

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Bobo-Dioulasso, 28.01.2021

Op woensdag is het overwegend bewolkt, maar meest droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Dori, 28.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ouagadougou, 28.01.2021

In de vroege ochtend is het wolkeloos. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ouahigouya, 28.01.2021

Op woensdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer grijs, maar overwegend droog. De avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.