Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Egypte

Weer Azië Weer Libische Arabische Republiek Weer Soedan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Abu Rudeis Abu RudeisAbu Rudeis Abu Simbel Abu SimbelAbu Simbel Alexandrië AlexandriëAlexandrië Asyut AsyutAsyut Aswan AswanAswan Hurghada HurghadaHurghada Caïro CaïroCaïro Minya MinyaMinya Sharm el-Sheikh Sharm el-SheikhSharm el-Sheikh Siwa SiwaSiwa Marsa Alam Marsa AlamMarsa Alam © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Cairo tijdzone: Africa/Cairo

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Abu Simbel, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Aburdees, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Alexandria/Nouzha, 01.04.2020

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Asswan, 01.04.2020

In de vroege ochtend is het wolkeloos. In de loop van de ochtend heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Asyut, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Hurguada, 01.04.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 01.04.2020

Op woensdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer zonnig of licht bewolkt. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige westenwind.

Weer in Marsa Alam, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Minya, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Sharm El Sheikhintl, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Siwa, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.