Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Egypte

Weer Azië Weer Libische Arabische Republiek Weer Soedan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Abu Rudeis Abu RudeisAbu Rudeis Abu Simbel Abu SimbelAbu Simbel Alexandrië AlexandriëAlexandrië Asyut AsyutAsyut Aswan AswanAswan Hurghada HurghadaHurghada Caïro CaïroCaïro Minya MinyaMinya Sharm el-Sheikh Sharm el-SheikhSharm el-Sheikh Siwa SiwaSiwa Marsa Alam Marsa AlamMarsa Alam © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Cairo tijdzone: Africa/Cairo

Neerslag

Neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Abu Simbel, 21.04.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 41 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Aburdees, 21.04.2018

Op zaterdag is het de hele dag door wolkeloos. De late avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. ‘s Nacht is er grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Alexandria/Nouzha, 21.04.2018

Op zaterdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit noordwestelijke richtingen.

Weer in Asswan, 21.04.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 41 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Asyut, 21.04.2018

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag wolkeloos. 's Avonds verwachten we overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Eerst waait er een zwakke zuidelijke wind, 's nachts vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordenwind.

Weer in Hurguada, 21.04.2018

Op zaterdag is het de hele dag door wolkeloos. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Eerst waait er een zwakke zuidelijke wind, 's avonds laat matige, tijdens windstoten harde oostenwind.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 21.04.2018

Op zaterdag is het langere tijd wolkeloos. 's Middags heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds laat verwachten we grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordenwind op.

Weer in Marsa Alam, 21.04.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Minya, 21.04.2018

Op zaterdag is het langere tijd wolkeloos. 's Middags heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Nachts verwachten we wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordenwind op.

Weer in Sharm El Sheikhintl, 21.04.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Siwa, 21.04.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De noordoostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.