Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Zon

Zon Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Garissa, 26.01.2021

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Kisumu, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De oostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Mombasa, 26.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De noordoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Wajir, 26.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.