Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Wolken

Wolken Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Weer in Garissa, 31.03.2020

Op dinsdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De nacht brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kisumu, 31.03.2020

Op dinsdag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de late avond heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. ‘s Nacht verwachten we licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De oostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Mombasa, 31.03.2020

Na het vrij zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 31.03.2020

Op dinsdag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De noordoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Wajir, 31.03.2020

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.