Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Garissa, 01.10.2020

Na het meestal zonnige van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Kisumu, 01.10.2020

Op donderdagochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend zonnig. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.

Weer in Mombasa, 01.10.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 01.10.2020

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De oostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Wajir, 01.10.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.