Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Zon

Zon Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Garissa, 21.01.2018

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kisumu, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. De late avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten stormachtige oostenwind op.

Weer in Mombasa, 21.01.2018

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. 's avonds steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 21.01.2018

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. 's avonds laat steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde noordoostenwind op.

Weer in Wajir, 21.01.2018

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke oostenwind.