Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Stroming

Stroming Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Garissa, 21.04.2018

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kisumu, 21.04.2018

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Mombasa, 21.04.2018

Op zaterdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 21.04.2018

Op zaterdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Wajir, 21.04.2018

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.