Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kenia

Weer Somalië Weer Tanzania Weer Tanzania Weer Somalië Weer Ethiopië Weer Soedan Weer Oeganda
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombassa MombassaMombassa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Nairobi tijdzone: Africa/Nairobi

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Garissa, 19.07.2018

Op donderdagochtend is het nog aanhoudend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De nacht brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Kisumu, 19.07.2018

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Mombasa, 19.07.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. Vanaf de middag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. 's Nachts heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Nairobi/Kenyatta Intl, 19.07.2018

Na het vrij zonnig weer van de ochtend zet wisselend bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Wajir, 19.07.2018

In de vroege ochtend is het aanhoudend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.