Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Lesotho

Weer Zimbabwe Weer Zuid-Afrika Weer Namibië Weer Swaziland Weer Botswana Weer Mozambique
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Maseru MaseruMaseru Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Upington UpingtonUpington Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Neerslag

Neerslag Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Alexander Bay, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Bloemfontein/Intl, 01.04.2020

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Durban/Intl, 01.04.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 01.04.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Maseru/Mia, 01.04.2020

Op woensdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Avonds gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mossel Bay/Cape St. Blaize, 01.04.2020

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Port Elizabeth, 01.04.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind.

Weer in Thohoyandou, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Upington, 01.04.2020

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.