Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Lesotho

Weer Zimbabwe Weer Zuid-Afrika Weer Namibië Weer Swaziland Weer Botswana Weer Mozambique
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Maseru MaseruMaseru Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Upington UpingtonUpington Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Alexander Bay, 15.08.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Bloemfontein/Intl, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De westenwind waait in de middag steeds meer matig.

Weer in Cape Town Int. Airport, 15.08.2020

Op zaterdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer redelijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Durban/Intl, 15.08.2020

Op zaterdag is het wolkeloos. In de nacht voor zondag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De noordwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Maseru/Mia, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in Mossel Bay/Cape St. Blaize, 15.08.2020

Op zaterdagochtend is het nog grijs, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De westenwind waait zwak tot matig.

Weer in Port Elizabeth, 15.08.2020

Op zaterdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind neemt in de middag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 9.

Weer in Thohoyandou, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Upington, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.