Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Lesotho

Weer Zimbabwe Weer Zuid-Afrika Weer Namibië Weer Swaziland Weer Botswana Weer Mozambique
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Maseru MaseruMaseru Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Upington UpingtonUpington Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Stroming

Stroming Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Alexander Bay, 24.10.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middag verwachten we vrij zonnig weer. In de namiddag heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Bloemfontein/Intl, 24.10.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Cape Town Int. Airport, 24.10.2020

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk meestal zonnig. De late avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De westenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Durban/Intl, 24.10.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De noordoostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 24.10.2020

Op zaterdag is het overdag aanhoudend zonnig. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat zet helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Maseru/Mia, 24.10.2020

Op zaterdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend helder. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mossel Bay/Cape St. Blaize, 24.10.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Port Elizabeth, 24.10.2020

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend brengt de rest van de dag vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Thohoyandou, 24.10.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Upington, 24.10.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het westen.