Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Libische Arabische Republiek

Weer Tunesië Weer Tunesië Weer Egypte Weer Niger Weer Algerije Weer Soedan Weer Tsjaad
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Al Kufrah Al KufrahAl Kufrah Benghazi BenghaziBenghazi Sabhah SabhahSabhah Surt SurtSurt Tripolis TripolisTripolis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tripoli tijdzone: Africa/Tripoli

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Weer in Benina, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Kufra, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De noordenwind neemt 's avonds toe en waait matig.

Weer in Sebha, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Sirte, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Tripolis/Intl, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 40 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.