Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Madagaskar

Weer Mozambique Weer Mozambique Weer Tanzania Weer Mozambique
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antananarivo AntananarivoAntananarivo Tolanaro TolanaroTolanaro Mahajanga MahajangaMahajanga Toamasina ToamasinaToamasina Hahaya/Intl Hahaya/IntlHahaya/Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Indian/Antananarivo tijdzone: Indian/Antananarivo

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Antananarivo/Ivato Intl, 01.04.2020

Op woensdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Fort-Dauphin, 01.04.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich wisselend bewolkt, maar meestal droog aan. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Hahaya/Intl, 01.04.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddags brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Majunga/Mahajanga Amborovy, 01.04.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Tamatave/Toamasina, 01.04.2020

woensdag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.