Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mali

Weer Sierra Leone Weer Ghana Weer Westsahara Weer Senegal Weer Benin Weer Niger Weer Algerije Weer Nigeria Weer Burkina Faso Weer Ivoorkust Weer Mauritanië Weer Togo Weer Guinee
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bamako BamakoBamako Gao GaoGao Timboektoe TimboektoeTimboektoe © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Bamako tijdzone: Africa/Bamako

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Bamako/Senou, 10.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Gao, 10.04.2020

Op vrijdag is het overdag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De komende nacht brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 41 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Tombouctou, 10.04.2020

Op vrijdag is het nauwelijks bewolkt. In de nacht voor zaterdag heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 42 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het noorden.