Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 19.07.2018

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Marrakech, 19.07.2018

Op donderdag is het overdag aanhoudend zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat zet soms wat wolken maar overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Rabat-Sale, 19.07.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Tanger/Intl, 19.07.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke westenwind.