Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Neerslag

Neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 24.10.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Marrakech, 24.10.2018

Op woensdag is het overdag wolkeloos. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rabat-Sale, 24.10.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Tanger/Intl, 24.10.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.