Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Zon

Zon Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 03.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Marrakech, 03.04.2020

Op donderdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Rabat-Sale, 03.04.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het noordwesten.

Weer in Tanger/Intl, 03.04.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. In de namiddag heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.