Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marokko

Weer Europa Weer Mauritanië Weer Europa Weer Algerije Weer Westsahara
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Casablanca tijdzone: Africa/Casablanca

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Agadir al Massira/Intl, 21.04.2018

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddag laat zich zien met wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Marrakech, 21.04.2018

In de ochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. De tweede helft van de dag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Rabat-Sale, 21.04.2018

Op zaterdag verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Tanger/Intl, 21.04.2018

Op zaterdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige oostenwind.