Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Namibië

Weer Zuid-Afrika Weer Zambia Weer Angola Weer Zimbabwe Weer Botswana
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Windhoek tijdzone: Africa/Windhoek

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Weer in Luderitz/Diaz Poin, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige, tijdens windstoten stormachtige noordenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het noordwesten.

Weer in Ondangwa, 10.07.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Windhoek, 10.07.2020

Op vrijdag is het de hele dag door zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige westenwind op.