Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Niger

Weer Tsjaad Weer Mali Weer Benin Weer Ghana Weer Burkina Faso Weer Algerije Weer Libische Arabische Republiek Weer Togo Weer Kameroen Weer Nigeria
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadez AgadezAgadez Bilma BilmaBilma Niamey NiameyNiamey Tahoua TahouaTahoua © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Niamey tijdzone: Africa/Niamey

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Agadez, 06.12.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Bilma, 06.12.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Niamey/CIV, 06.12.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Tahoua, 06.12.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het oosten.