Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Niger

Weer Tsjaad Weer Mali Weer Benin Weer Ghana Weer Burkina Faso Weer Algerije Weer Libische Arabische Republiek Weer Togo Weer Kameroen Weer Nigeria
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Agadez AgadezAgadez Bilma BilmaBilma Niamey NiameyNiamey Tahoua TahouaTahoua © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Niamey tijdzone: Africa/Niamey

Neerslag

Neerslag Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Agadez, 26.09.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bilma, 26.09.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 41 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Niamey/CIV, 26.09.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tahoua, 26.09.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke westenwind.