Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Swaziland

Weer Zimbabwe Weer Zuid-Afrika Weer Namibië Weer Botswana Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Manzini ManziniManzini Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Upington UpingtonUpington Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Weer in Alexander Bay, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Bloemfontein/Intl, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Cape Town Int. Airport, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De nacht laat zich zien met wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Durban/Intl, 10.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordenwind op.

Weer in George/Intl, 10.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 10.04.2020

Na het wisselend bewolkt, maar meestal droog weer van de ochtend zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Manzini/Matsapa Intl, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Port Elizabeth, 10.04.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin matige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Thohoyandou, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Upington, 10.04.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde westenwind, die 's nachts naar het noorden draait.