Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tanzania

Weer Zambia Weer Congo-Kinshasa Weer Oeganda Weer Mozambique Weer Kenia Weer Zambia Weer Somalië Weer Rwanda Weer Malawi Weer Burundi
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dodoma DodomaDodoma Kigoma KigomaKigoma Mtwara MtwaraMtwara Songea SongeaSongea © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Dar_es_Salaam tijdzone: Africa/Dar_es_Salaam

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Dodoma, 29.02.2020

Op zaterdag is het overdag vrij zonnig. De nacht voor zondag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Kigoma, 29.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mtwara, 29.02.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke, tijdens windstoten harde westenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het noorden.

Weer in Songea, 29.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.