Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tunesië

Weer Europa Weer Europa Weer Libische Arabische Republiek Weer Algerije
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tunis tijdzone: Africa/Tunis

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Jendouba, 24.02.2019

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Sfax El-Maou, 24.02.2019

Op zondag is het afwisselend zonnig en bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige noordenwind.

Weer in Tozeur, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De namiddag dient zich bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog aan. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Eerst waait er een zwakke noordelijke wind, in de namiddag vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordoostenwind.

Weer in Tunis-Carthage, 24.02.2019

Op zondag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordwesten.