Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tunesië

Weer Europa Weer Europa Weer Libische Arabische Republiek Weer Algerije
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tunis tijdzone: Africa/Tunis

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Jendouba, 19.11.2018

Op maandag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts verwachten we nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Sfax El-Maou, 19.11.2018

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Tozeur, 19.11.2018

Op maandag is het de hele dag door meestal zonnig. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Tunis-Carthage, 19.11.2018

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds laat heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.