Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tunesië

Weer Europa Weer Europa Weer Libische Arabische Republiek Weer Algerije
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tunis tijdzone: Africa/Tunis

Stroming

Stroming Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Weer in Jendouba, 22.08.2018

Op woensdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Sfax El-Maou, 22.08.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Tozeur, 22.08.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Tunis-Carthage, 22.08.2018

Op woensdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.