Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tunesië

Weer Europa Weer Europa Weer Libische Arabische Republiek Weer Algerije
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tunis tijdzone: Africa/Tunis

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Neerslag

Neerslag Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Weer in Jendouba, 08.08.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De noordwestenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Sfax El-Maou, 08.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Tozeur, 08.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Tunis-Carthage, 08.08.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordwestenwind waait 's nachts zwak.