Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tunesië

Weer Europa Weer Europa Weer Libische Arabische Republiek Weer Algerije
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Tunis tijdzone: Africa/Tunis

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Zon

Zon Afrika

Weer in Jendouba, 26.04.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Sfax El-Maou, 26.04.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordoosten.

Weer in Tozeur, 26.04.2018

Op donderdagochtend is het nog aanhoudend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De late avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De oostenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten zware storm, 's nachts matig.

Weer in Tunis-Carthage, 26.04.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De noordoostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.