Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Neerslag

Neerslag Afrika

Wolken

Wolken Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Alexander Bay, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Bloemfontein/Intl, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Cape Town Int. Airport, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De nacht laat zich zien met wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Durban/Intl, 10.04.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordenwind op.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 10.04.2020

Na het wisselend bewolkt, maar meestal droog weer van de ochtend zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 10.04.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. 's Nachts heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Pietersburg Civil, 10.04.2020

Op vrijdag is het de hele dag door bewolkt, maar grotendeels droog. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. ‘s Nacht verwachten we wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Port Elizabeth, 10.04.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin matige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Pretoria/Irene, 10.04.2020

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Rustenburg, 10.04.2020

Op vrijdag is het langere tijd vrij zonnig. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Upington, 10.04.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De westen-, later noordenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds nog slechts zwak.