Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Neerslag

Neerslag Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Weer in Alexander Bay, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd overwegend zonnig. In de namiddag gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordwestelijke richtingen.

Weer in Bloemfontein/Intl, 21.01.2018

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 21.01.2018

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordwesten.

Weer in Durban/Intl, 21.01.2018

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige oostenwind op.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd wolkeloos. 's Middags gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde noordenwind, die 's avonds laat naar het oosten draait.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 21.01.2018

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Pietersburg Civil, 21.01.2018

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Port Elizabeth, 21.01.2018

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige oostenwind waait 's nachts matig.

Weer in Pretoria/Irene, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd wolkeloos. 's Middags heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat verwachten we onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rustenburg, 21.01.2018

Op zondag is het in de ochtend nog wolkeloos. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De nacht brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Upington, 21.01.2018

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.