Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Vliegweer

Vliegweer Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Alexander Bay, 21.04.2018

Op zaterdag is het overwegend overwegend zonnig. In de komende nacht heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Bloemfontein/Intl, 21.04.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Cape Town Int. Airport, 21.04.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Durban/Intl, 21.04.2018

Op zaterdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds gaat dit over in grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 21.04.2018

In de ochtend is het eerst nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag zet overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 21.04.2018

Op zaterdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Pietersburg Civil, 21.04.2018

Op zaterdag is het de hele dag door bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. ‘s Nacht verwachten we wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Port Elizabeth, 21.04.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Pretoria/Irene, 21.04.2018

Op zaterdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. In de namiddag gaat dit over in zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Rustenburg, 21.04.2018

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De middag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Upington, 21.04.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.