Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Afrika

Weer Limpopo Weer Limpopo Weer Gauteng Weer Eastern-Cape Weer Limpopo Weer Free-State Weer Zimbabwe Weer Kwazulu-Natal Weer Mpumalanga Weer Namibië Weer Northern-Cape Weer North-West Weer Swaziland Weer Eastern-Cape Weer Botswana Weer Western-Cape Weer Gauteng Weer Mozambique Weer Lesotho
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Johannesburg tijdzone: Africa/Johannesburg

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Temperatuur

Temperatuur Afrika

Stroming

Stroming Afrika

Weer in Alexander Bay, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin nog matige zuidenwind neemt toe en waait in de middag krachtig.

Weer in Bloemfontein/Intl, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Cape Town Int. Airport, 19.01.2019

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend verwachten we zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in de namiddag verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Durban/Intl, 19.01.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Johannesburg/OR Tambo International Airport, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat verwachten we helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuidwesten, 's avonds uit het oosten.

Weer in Krueger Mpumalanga Intl, 19.01.2019

Op zaterdag is het de hele dag door vrij zonnig. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht verwachten we bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Pietersburg Civil, 19.01.2019

Op zaterdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Port Elizabeth, 19.01.2019

Op zaterdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De zuidwestenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten storm, 's nachts zwak.

Weer in Pretoria/Irene, 19.01.2019

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Op 's nachts zet er een zwakke wind uit zuidoostelijke richtingen op.

Weer in Rustenburg, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. 's Avonds gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Upington, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidenwind.