Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Südrussland

Weer Europa Weer Europa Weer Europa Weer Azerbeidzjan Weer Europa Weer Europa Weer Zentralrussland Weer Georgië Weer Kazachstan Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer Wolga Weer Azerbeidzjan Weer Armenië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Krasnodar KrasnodarKrasnodar Rostov aan de Don Rostov aan de DonRostov aan de Don Volgograd VolgogradVolgograd Astrahan AstrahanAstrahan Nalchik NalchikNalchik Uytash UytashUytash © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Volgograd tijdzone: Europe/Volgograd

Wolken

Wolken Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Zon

Zon Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Astrahan, 01.06.2020

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Krasnodar, 01.06.2020

Op maandag is het langere tijd zonnig. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Nalchik, 01.06.2020

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Rostov-Na-Donu, 01.06.2020

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer vorm. De late avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Uytash, 01.06.2020

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Volgograd, 01.06.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's nachts zwak.