Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wolga

Weer Zentralrussland Weer Ural Weer Kazachstan Weer Oezbekistan Weer Oezbekistan Weer Nordwestrussland Weer Europa Weer Ural Weer Südrussland Weer Zentralrussland Weer Kazachstan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Samara SamaraSamara Kirov KirovKirov Perm PermPerm © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Oral tijdzone: Asia/Oral

Temperatuur

Temperatuur Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Kirov, 07.04.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Perm, 07.04.2020

Op dinsdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddags brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Samara, 07.04.2020

Op dinsdagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. Vanaf de middaguren heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De nacht brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, 's nachts zwak.