Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Guangdong

Weer Guizhou Weer Hainan Weer Hong-Kong Weer Hong-Kong Weer Hong-Kong Weer Hainan Weer Guangxi Weer Jiangxi Weer Fujian Weer Hunan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kanton KantonKanton Shantou ShantouShantou Shenzhen ShenzhenShenzhen Taipa Grande Taipa GrandeTaipa Grande © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Wolken

Wolken Azië

Zon

Zon Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Guangzhou, 24.02.2020

Op zondag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Shantou, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Shenzhen, 24.02.2020

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Taipa Grande, 24.02.2020

Op zondagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een matige wind uit het oosten.