Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Guizhou

Weer Stadt-Chongqing Weer Hubei Weer Guangxi Weer Yunnan Weer Hunan Weer Stadt-Chongqing Weer Sichuan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bijie BijieBijie Guiyang GuiyangGuiyang Luodian LuodianLuodian Xingren XingrenXingren Sinan SinanSinan © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Temperatuur

Temperatuur Azië

Wolken

Wolken Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Weer in Bijie, 28.02.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Guiyang, 28.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Luodian, 28.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Sinan, 28.02.2020

Op vrijdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Xingren, 28.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.