Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hainan

Weer Guangdong Weer Guangdong
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Haikou HaikouHaikou Dongfang DongfangDongfang Danxian DanxianDanxian Qionghai QionghaiQionghai Sanya Phoenix Intl Sanya Phoenix IntlSanya Phoenix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Zon

Zon Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Danxian, 20.02.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Dongfang, 20.02.2020

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds laat heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Haikou, 20.02.2020

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige oostenwind.

Weer in Qionghai, 20.02.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Sanya Phoenix Intl, 20.02.2020

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De oostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.