Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hainan

Weer Guangdong Weer Guangdong
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Haikou HaikouHaikou Dongfang DongfangDongfang Danxian DanxianDanxian Qionghai QionghaiQionghai Sanya Phoenix Intl Sanya Phoenix IntlSanya Phoenix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Stroming

Stroming Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Weer in Danxian, 24.09.2020

Op donderdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond dient zich bewolkt met perioden met regen aan. ‘s Nacht heerst er dan onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Dongfang, 24.09.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Haikou, 24.09.2020

Op donderdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Qionghai, 24.09.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Sanya Phoenix Intl, 24.09.2020

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuiden.