Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Henan

Weer Shaanxi Weer Hebei Weer Anhui Weer Hubei Weer Shaanxi Weer Shanxi Weer Shandong Weer Jiangsu Weer Stadt-Chongqing
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nanyang NanyangNanyang Xinyang XinyangXinyang Zhengzhou ZhengzhouZhengzhou Zhumadian ZhumadianZhumadian Lushi LushiLushi Xihua XihuaXihua © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Shanghai tijdzone: Asia/Shanghai

Vliegweer

Vliegweer Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Weer in Lushi, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Nanyang, 27.02.2020

Op donderdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Xihua, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Xinyang, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Zhengzhou, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Zhumadian, 27.02.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk grijs, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.