Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hunan

Weer Guangxi Weer Hubei Weer Jiangxi Weer Guangdong Weer Stadt-Chongqing Weer Guizhou
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Changde ChangdeChangde Changsha ChangshaChangsha Chenzhou ChenzhouChenzhou Lingling LinglingLingling Yuanling YuanlingYuanling Zhijiang ZhijiangZhijiang Nanyue NanyueNanyue Tongdao TongdaoTongdao © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Changde, 09.08.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het overwegend bewolkt, maar meest droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Changsha, 09.08.2020

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Chenzhou, 09.08.2020

Op zondag is het de hele dag door wisselend bewolkt. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 30°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Lingling, 09.08.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Nanyue, 09.08.2020

Op zondag is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidwestenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten zware storm, 's avonds matig.

Weer in Tongdao, 09.08.2020

zondag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Yuanling, 09.08.2020

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Zhijiang, 09.08.2020

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.