Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Innere-Mongolei

Weer Hebei Weer Korea, Republiek Weer Zhejiang Weer Zhejiang Weer Stadt-Shanghai Weer Shaanxi Weer Qinghai Weer Hubei Weer Mongolië Weer Xingjiang Weer Hebei Weer Rusland Weer Anhui Weer Korea, Democratische Volksrepubliek Weer Stadt-Tianjin Weer Shanxi Weer Heilongjaing Weer Henan Weer Stadt-Beijing Weer Tibet Weer Jiangsu Weer Shandong Weer Liaoning Weer Stadt-Chongqing Weer Jilin Weer Sichuan Weer Korea, Republiek Weer Gansu Weer Ningxia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hails HailsHails Hohhot HohhotHohhot Jartai JartaiJartai Jiuquan JiuquanJiuquan Lindong LindongLindong Xin Barag Youqi Xin Barag YouqiXin Barag Youqi © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Harbin tijdzone: Asia/Harbin

Stroming

Stroming Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Weer in Hails, 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De zuiden-, later zuidwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in Hohhot, 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Jartai, 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 12 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Jiuquan, 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Lindong, 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Xin Barag Youqi, 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.