Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jiangsu

Weer Stadt-Shanghai Weer Zhejiang Weer Stadt-Shanghai Weer Zhejiang Weer Stadt-Shanghai Weer Jiangxi Weer Stadt-Shanghai Weer Jiangxi Weer Zhejiang Weer Shandong Weer Anhui Weer Henan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ganyu GanyuGanyu Huaiyin HuaiyinHuaiyin Nanjing NanjingNanjing Sheyang SheyangSheyang Xuzhou XuzhouXuzhou Lusi LusiLusi © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Shanghai tijdzone: Asia/Shanghai

Vliegweer

Vliegweer Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Ganyu, 28.02.2020

Op vrijdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Huaiyin, 28.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Lusi, 28.02.2020

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met perioden met regen . De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Nanjing, 28.02.2020

Op vrijdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Sheyang, 28.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Xuzhou, 28.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Avonds heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.