Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jiangxi

Weer Fujian Weer Taiwan Weer Hunan Weer Guangdong Weer Zhejiang Weer Hubei Weer Anhui Weer Fujian
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nanchang NanchangNanchang Xiushui XiushuiXiushui Jian JianJian Ganzhou GanzhouGanzhou Xunwu XunwuXunwu © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Shanghai tijdzone: Asia/Shanghai

Stroming

Stroming Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Ganzhou, 27.02.2020

donderdag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Jian, 27.02.2020

Op donderdag is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Nanchang, 27.02.2020

donderdag brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Xiushui, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Xunwu, 27.02.2020

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar grijs, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuiden.