Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ningxia

Weer Gansu Weer Shaanxi Weer Innere-Mongolei
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Pingliang PingliangPingliang Yinchuan YinchuanYinchuan Zhongning ZhongningZhongning © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Vliegweer

Vliegweer Azië

Zon

Zon Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Weer in Pingliang, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Yinchuan, 27.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Zhongning, 27.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.