Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ningxia

Weer Gansu Weer Shaanxi Weer Innere-Mongolei
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Pingliang PingliangPingliang Yinchuan YinchuanYinchuan Zhongning ZhongningZhongning © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Stroming

Stroming Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Zon

Zon Azië

Weer in Pingliang, 20.02.2020

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Yinchuan, 20.02.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. In de namiddag heerst er meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Zhongning, 20.02.2020

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vrij zonnig weer. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.