Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Qinghai

Weer Sichuan Weer Yunnan Weer Yunnan Weer Mongolië Weer Sichuan Weer Yunnan Weer Ningxia Weer Tibet Weer Xingjiang Weer Innere-Mongolei Weer India Weer Gansu
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Golmud GolmudGolmud Lenghu LenghuLenghu Madoi MadoiMadoi Mangnai MangnaiMangnai Tuotuohe TuotuoheTuotuohe Wudaoliang WudaoliangWudaoliang Xining XiningXining © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Neerslag

Neerslag Azië

Wolken

Wolken Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Weer in Golmud, 27.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Lenghu, 27.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Madoi, 27.02.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -20°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Mangnai, 27.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Tuotuohe, 27.02.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -19 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -23°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Wudaoliang, 27.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -18 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -19°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige westenwind op.

Weer in Xining, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.