Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Shaanxi

Weer Shanxi Weer Ningxia Weer Innere-Mongolei Weer Henan Weer Sichuan Weer Hubei Weer Stadt-Chongqing Weer Gansu
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Yulin YulinYulin Yan An Yan AnYan An Hanzhong HanzhongHanzhong Ankang AnkangAnkang © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Stroming

Stroming Azië

Wolken

Wolken Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Weer in Ankang, 27.02.2020

Op donderdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Hanzhong, 27.02.2020

Op donderdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Yan An, 27.02.2020

Op donderdag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Yulin, 27.02.2020

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.