Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Shandong

Weer Hebei Weer Anhui Weer Hebei Weer Henan Weer Liaoning Weer Stadt-Tianjin Weer Jiangsu
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Heze HezeHeze Longkou LongkouLongkou Jinan JinanJinan Rizhao RizhaoRizhao © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Shanghai tijdzone: Asia/Shanghai

Wolken

Wolken Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Weer in Dingtao, 28.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met regen of sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Jinan, 28.02.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Longkou, 28.02.2020

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rizhao, 28.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag dient zich geheel bewolkt, maar overwegend droog aan. De nacht brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.