Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Shanxi

Weer Hebei Weer Hebei Weer Anhui Weer Stadt-Tianjin Weer Henan Weer Anhui Weer Shaanxi Weer Stadt-Beijing Weer Hebei Weer Shandong Weer Innere-Mongolei Weer Jiangsu Weer Gansu
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Datong DatongDatong Taiyuan TaiyuanTaiyuan Jiexiu JiexiuJiexiu © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Zon

Zon Azië

Wolken

Wolken Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Weer in Datong, 27.02.2020

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Jiexiu, 27.02.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen of sneeuw. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Avonds laat heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Taiyuan, 27.02.2020

Op donderdag is het overdag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.