Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Sichuan

Weer Guizhou Weer Stadt-Chongqing Weer Guangxi Weer Guangxi Weer Guangxi Weer India Weer Guizhou Weer Hubei Weer Tibet Weer Qinghai Weer Gansu Weer Yunnan Weer Myanmar Weer Stadt-Chongqing Weer Shaanxi
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Panzhihua PanzhihuaPanzhihua Dawu DawuDawu Chengdu ChengduChengdu Kangding KangdingKangding © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Weer in Chengdu, 28.02.2020

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De middag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Dawu, 28.02.2020

Op vrijdag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de nacht gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Huili, 28.02.2020

In de ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kangding, 28.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de latere ochtend heerst meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.