Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Yunnan

Weer Laos Weer Guizhou Weer Vietnam Weer Tibet Weer Guangxi Weer Sichuan Weer Stadt-Chongqing Weer Myanmar Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kunming KunmingKunming Lincang LincangLincang Lijing LijingLijing © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Kunming, 27.02.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Lijing, 27.02.2020

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Lincang, 27.02.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.