Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Filipijnen

Weer Maleisië Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Taiwan Weer Brunei Weer Brunei Weer Indonesië Weer Maleisië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manilla ManillaManilla Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban City Tacloban CityTacloban City Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Manila tijdzone: Asia/Manila

Stroming

Stroming Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Wolken

Wolken Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Davao/Intl, 16.12.2019

Op maandag is het de hele dag door langere tijd bewolkt. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Manila, 16.12.2019

Op maandag is het overdag vrij zonnig. 's Avonds is er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet helder tot licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Puerto Princesa, 16.12.2019

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer. De middag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en waait matig.

Weer in Tacloban, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Zamboanga, 16.12.2019

Op maandag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.