Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Filipijnen

Weer Maleisië Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Indonesië Weer Taiwan Weer Brunei Weer Brunei Weer Indonesië Weer Maleisië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Davao City Davao CityDavao City Manilla ManillaManilla Puerto Princesa City Puerto Princesa CityPuerto Princesa City Tacloban City Tacloban CityTacloban City Zamboanga ZamboangaZamboanga © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Manila tijdzone: Asia/Manila

Zon

Zon Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Davao/Intl, 21.01.2018

In de ochtend is het nog wisselend bewolkt. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Manila, 21.01.2018

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Puerto Princesa, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Tacloban, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Zamboanga, 21.01.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De middag laat zich zien met langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.