Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer India

Weer Volksrepubliek China Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Sri Lanka Weer Nepal Weer Volksrepubliek China Weer Myanmar Weer Thailand Weer Bangladesh Weer Afghanistan Weer Pakistan Weer Indonesië Weer Bhutan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Calcutta CalcuttaCalcutta Madras MadrasMadras Mangalore MangaloreMangalore New Delhi New DelhiNew Delhi Trivandrum TrivandrumTrivandrum Jaisalmer JaisalmerJaisalmer Patna PatnaPatna Rajkot RajkotRajkot Indore IndoreIndore Nagpur/Sonegaon Nagpur/SonegaonNagpur/Sonegaon Veraval VeravalVeraval Sholapur SholapurSholapur Vishakhapatnam/Waltair Vishakhapatnam/WaltairVishakhapatnam/Waltair © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Kolkata tijdzone: Asia/Kolkata

Stroming

Stroming Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Calcutta/Dum Dum Intl, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Indore, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Jaisalmer, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Madras/Minambakkam, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Mangalore/Bajpe, 29.03.2020

Op zondag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Nagpur/Sonegaon, 29.03.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de latere ochtend heerst overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in New Delhi/Palam Intl, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Patna, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De matige westenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Rajkot, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Sholapur, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Thiruvananthapuram/Intl, 29.03.2020

Op zondag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Veraval, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Vishakhapatnam/Waltair, 29.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.