Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer India

Weer Volksrepubliek China Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Sri Lanka Weer Nepal Weer Volksrepubliek China Weer Myanmar Weer Thailand Weer Bangladesh Weer Afghanistan Weer Pakistan Weer Indonesië Weer Bhutan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Calcutta CalcuttaCalcutta Madras MadrasMadras Mangalore MangaloreMangalore New Delhi New DelhiNew Delhi Trivandrum TrivandrumTrivandrum Jaisalmer JaisalmerJaisalmer Patna PatnaPatna Rajkot RajkotRajkot Indore IndoreIndore Nagpur/Sonegaon Nagpur/SonegaonNagpur/Sonegaon Veraval VeravalVeraval Sholapur SholapurSholapur Vishakhapatnam/Waltair Vishakhapatnam/WaltairVishakhapatnam/Waltair © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Kolkata tijdzone: Asia/Kolkata

Zon

Zon Azië

Wolken

Wolken Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Calcutta/Dum Dum Intl, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Indore, 16.12.2019

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Jaisalmer, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Madras/Minambakkam, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Mangalore/Bajpe, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nagpur/Sonegaon, 16.12.2019

Op maandag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. In de namiddag heerst er overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in New Delhi/Palam Intl, 16.12.2019

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in grotendeels zonnig weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Patna, 16.12.2019

Op maandagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middaguren heerst er meestal zonnig. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Rajkot, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Sholapur, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Thiruvananthapuram/Intl, 16.12.2019

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Veraval, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Vishakhapatnam/Waltair, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.