Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indonesië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Brunei Weer Oceanië Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Oost-Timor Weer Maleisië Weer Filipijnen Weer Oceanië Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+8 tijdzone: Etc/GMT+8

Stroming

Stroming Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Ambon/Pattimura, 25.01.2021

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het zonnig of licht bewolkt. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Medan/Polonia, 25.01.2021

Op maandag is het veranderlijk bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Pontianak/Supadio, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het westen.