Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indonesië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Brunei Weer Oceanië Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Oost-Timor Weer Maleisië Weer Filipijnen Weer Oceanië Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+8 tijdzone: Etc/GMT+8

Zon

Zon Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Ambon/Pattimura, 19.07.2018

Op donderdag is het bewolkt met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 19.07.2018

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Medan/Polonia, 19.07.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Nachts gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Pontianak/Supadio, 19.07.2018

Op donderdag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.