Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indonesië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Brunei Weer Oceanië Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Oost-Timor Weer Maleisië Weer Filipijnen Weer Oceanië Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+8 tijdzone: Etc/GMT+8

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Weer in Ambon/Pattimura, 13.12.2019

Op vrijdag is het langere tijd grotendeels zonnig. In de namiddag heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 13.12.2019

Op vrijdag is het overdag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Medan/Polonia, 13.12.2019

Op vrijdag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Pontianak/Supadio, 13.12.2019

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.