Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indonesië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Brunei Weer Oceanië Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Oost-Timor Weer Maleisië Weer Filipijnen Weer Oceanië Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+8 tijdzone: Etc/GMT+8

Wolken

Wolken Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Weer in Ambon/Pattimura, 23.02.2020

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend wordt het nauwelijks bewolkt. De namiddag laat zich zien met deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 23.02.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. In de namiddag heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Medan/Polonia, 23.02.2020

Op zondagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De nacht brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Pontianak/Supadio, 23.02.2020

In de vroege ochtend is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.