Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indonesië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Brunei Weer Oceanië Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Oost-Timor Weer Maleisië Weer Filipijnen Weer Oceanië Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+8 tijdzone: Etc/GMT+8

Zon

Zon Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Weer in Ambon/Pattimura, 26.04.2018

In de ochtend is het nog veranderlijk bewolkt. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 26.04.2018

Op donderdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Medan/Polonia, 26.04.2018

Op donderdag is het overdag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met perioden met regen. 's Nachts zet af en toe licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Pontianak/Supadio, 26.04.2018

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.