Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Indonesië

Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Oceanië Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Brunei Weer Oceanië Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Oost-Timor Weer Maleisië Weer Filipijnen Weer Oceanië Weer Thailand
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambon AmbonAmbon Jakarta JakartaJakarta Medan MedanMedan Pontianak PontianakPontianak © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+8 tijdzone: Etc/GMT+8

Neerslag

Neerslag Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Ambon/Pattimura, 16.10.2019

Op woensdag is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Jakarta/Soekarno-Hatta Intl, 16.10.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in overwegend helder weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Medan/Polonia, 16.10.2019

Op woensdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Pontianak/Supadio, 16.10.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het oosten.