Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Iran (Islamitische Republiek)

Weer Koeweit Weer Oman Weer Azerbeidzjan Weer Kazachstan Weer Oezbekistan Weer Koeweit Weer Afghanistan Weer Kazachstan Weer Georgië Weer Oezbekistan Weer Irak Weer Rusland Weer Oman Weer Verenigde Arabische Emiraten Weer Azerbeidzjan Weer Armenië Weer Saudi-Arabië Weer Turkmenistan Weer Qatar Weer Pakistan Weer Europa
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bandar Abbas Bandar AbbasBandar Abbas Bushehr BushehrBushehr Mashhad MashhadMashhad Rashjt RashjtRashjt Teheran TeheranTeheran Zahidan ZahidanZahidan © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Tehran tijdzone: Asia/Tehran

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Wolken

Wolken Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Bandarabbass, 01.10.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Bushehr/AFB, 01.10.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 29°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Mashhad, 01.10.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rasht, 01.10.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Tehran/Mehrabad Intl, 01.10.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Zahedan, 01.10.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.