Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Iran (Islamitische Republiek)

Weer Koeweit Weer Oman Weer Azerbeidzjan Weer Kazachstan Weer Oezbekistan Weer Koeweit Weer Afghanistan Weer Kazachstan Weer Georgië Weer Oezbekistan Weer Irak Weer Rusland Weer Oman Weer Verenigde Arabische Emiraten Weer Azerbeidzjan Weer Armenië Weer Saudi-Arabië Weer Turkmenistan Weer Qatar Weer Pakistan Weer Europa
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bandar Abbas Bandar AbbasBandar Abbas Bushehr BushehrBushehr Mashhad MashhadMashhad Rashjt RashjtRashjt Teheran TeheranTeheran Zahidan ZahidanZahidan © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Tehran tijdzone: Asia/Tehran

Stroming

Stroming Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Bandarabbass, 16.12.2019

Op maandag is het in de ochtend nog vrij zonnig. Vanaf de middag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Bushehr/AFB, 16.12.2019

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien vorm. De middag laat zich zien met geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. 's nachts steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige zuidoostenwind op.

Weer in Mashhad, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Rasht, 16.12.2019

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Tehran/Mehrabad Intl, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Zahedan, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.