Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Iran (Islamitische Republiek)

Weer Koeweit Weer Oman Weer Azerbeidzjan Weer Kazachstan Weer Oezbekistan Weer Koeweit Weer Afghanistan Weer Kazachstan Weer Georgië Weer Oezbekistan Weer Irak Weer Rusland Weer Oman Weer Verenigde Arabische Emiraten Weer Azerbeidzjan Weer Armenië Weer Saudi-Arabië Weer Turkmenistan Weer Qatar Weer Pakistan Weer Europa
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bandar Abbas Bandar AbbasBandar Abbas Bushehr BushehrBushehr Mashhad MashhadMashhad Rashjt RashjtRashjt Teheran TeheranTeheran Zahidan ZahidanZahidan © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Tehran tijdzone: Asia/Tehran

Stroming

Stroming Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Zon

Zon Azië

Weer in Bandarabbass, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Bushehr/AFB, 18.02.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Mashhad, 18.02.2020

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar grotendeels droog. De nacht laat zich zien met licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Rasht, 18.02.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tehran/Mehrabad Intl, 18.02.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Zahedan, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordenwind.