Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Japan

Weer Volksrepubliek China Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Democratische Volksrepubliek Weer Korea, Republiek Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Sapporo SapporoSapporo Akita AkitaAkita Sendai SendaiSendai Nagano NaganoNagano Hiroshima HiroshimaHiroshima Osaka OsakaOsaka Nagasaki NagasakiNagasaki Miyazaki MiyazakiMiyazaki Tokyo TokyoTokyo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Tokyo tijdzone: Asia/Tokyo

Zon

Zon Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Wolken

Wolken Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Weer in Akita, 22.08.2019

Op donderdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Middags heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Hiroshima, 22.08.2019

Op donderdag is het de hele dag door vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Tijdens de late avond heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Miyazaki/Intl, 22.08.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Nagano, 22.08.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Nagasaki/Intl, 22.08.2019

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een matige zuidwestenwind.

Weer in Osaka, 22.08.2019

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Sapporo, 22.08.2019

Op donderdag is het bewolkt met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidoostenwind.

Weer in Sendai/Intl, 22.08.2019

Na het meestal zonnige, af en toe ook licht bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Tokyo New/Intl, 22.08.2019

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vrij zonnig. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.