Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Japan

Weer Volksrepubliek China Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Democratische Volksrepubliek Weer Korea, Republiek Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Sapporo SapporoSapporo Akita AkitaAkita Sendai SendaiSendai Nagano NaganoNagano Hiroshima HiroshimaHiroshima Osaka OsakaOsaka Nagasaki NagasakiNagasaki Miyazaki MiyazakiMiyazaki Tokyo TokyoTokyo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Tokyo tijdzone: Asia/Tokyo

Stroming

Stroming Azië

Zon

Zon Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Weer in Akita, 16.12.2019

Na het vrij zonnig van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De late avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Hiroshima, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Miyazaki/Intl, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Nagano, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Nagasaki/Intl, 16.12.2019

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Osaka, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Sapporo, 16.12.2019

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Sendai/Intl, 16.12.2019

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Tokyo New/Intl, 16.12.2019

Na het wisselend bewolkt weer van de ochtend zet vrij zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.