Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Japan

Weer Volksrepubliek China Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Democratische Volksrepubliek Weer Korea, Republiek Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Sapporo SapporoSapporo Akita AkitaAkita Sendai SendaiSendai Nagano NaganoNagano Hiroshima HiroshimaHiroshima Osaka OsakaOsaka Nagasaki NagasakiNagasaki Miyazaki MiyazakiMiyazaki Tokyo TokyoTokyo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Tokyo tijdzone: Asia/Tokyo

Temperatuur

Temperatuur Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Akita, 01.10.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Hiroshima, 01.10.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De noordenwind waait zwak.

Weer in Miyazaki/Intl, 01.10.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds laat heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Nagano, 01.10.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Nagasaki/Intl, 01.10.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het noorden.

Weer in Osaka, 01.10.2020

Op donderdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Sapporo, 01.10.2020

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Sendai/Intl, 01.10.2020

Op donderdagochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Tokyo New/Intl, 01.10.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.