Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Japan

Weer Volksrepubliek China Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Democratische Volksrepubliek Weer Korea, Republiek Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Sapporo SapporoSapporo Akita AkitaAkita Sendai SendaiSendai Nagano NaganoNagano Hiroshima HiroshimaHiroshima Osaka OsakaOsaka Nagasaki NagasakiNagasaki Miyazaki MiyazakiMiyazaki Tokyo TokyoTokyo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Tokyo tijdzone: Asia/Tokyo

Neerslag

Neerslag Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Wolken

Wolken Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Akita, 18.02.2020

Na het wisselend bewolkte weer met enkele regen- of sneeuwbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten storm uit het westen.

Weer in Hiroshima, 18.02.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De nacht brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Miyazaki/Intl, 18.02.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Nagano, 18.02.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Nagasaki/Intl, 18.02.2020

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw vorm. De middag laat zich zien met vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Osaka, 18.02.2020

In de ochtend is het eerst nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag zet veranderlijk bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Sapporo, 18.02.2020

Op dinsdag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De zuidoostenwind waait vervolgens matig, in de namiddag zwak.

Weer in Sendai/Intl, 18.02.2020

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De westenwind neemt 's avonds toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Tokyo New/Intl, 18.02.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.