Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Korea, Democratische Volksrepubliek

Weer Volksrepubliek China Weer Korea, Republiek Weer Korea, Republiek Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chunggang ChunggangChunggang Pyongyang PyongyangPyongyang Sinuiju SinuijuSinuiju © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Pyongyang tijdzone: Asia/Pyongyang

Neerslag

Neerslag Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Weer in Chunggang, 19.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -26 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -17°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Pyongyang, 19.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Sinuiju, 19.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke noordenwind.