Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Korea, Democratische Volksrepubliek

Weer Volksrepubliek China Weer Korea, Republiek Weer Korea, Republiek Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chunggang ChunggangChunggang Pyongyang PyongyangPyongyang Sinuiju SinuijuSinuiju © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Pyongyang tijdzone: Asia/Pyongyang

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Chunggang, 22.04.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Pyongyang, 22.04.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Sinuiju, 22.04.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.