Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Korea, Democratische Volksrepubliek

Weer Volksrepubliek China Weer Korea, Republiek Weer Korea, Republiek Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chunggang ChunggangChunggang Pyongyang PyongyangPyongyang Sinuiju SinuijuSinuiju © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Pyongyang tijdzone: Asia/Pyongyang

Vliegweer

Vliegweer Azië

Wolken

Wolken Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Chunggang, 16.12.2019

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag wolkeloos. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Pyongyang, 16.12.2019

Op maandag is het overdag wolkeloos. 's Avonds is er bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Sinuiju, 16.12.2019

Op maandag is het de hele dag door wolkeloos. De late avond brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. ‘s Nacht is er bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.