Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Korea, Democratische Volksrepubliek

Weer Volksrepubliek China Weer Korea, Republiek Weer Korea, Republiek Weer Korea, Republiek Weer Rusland Weer Rusland Weer Korea, Republiek Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chunggang ChunggangChunggang Pyongyang PyongyangPyongyang Sinuiju SinuijuSinuiju © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Pyongyang tijdzone: Asia/Pyongyang

Stroming

Stroming Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Weer in Chunggang, 03.10.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Pyongyang, 03.10.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De namiddag brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Sinuiju, 03.10.2020

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend krijgt het weerstype grijs, maar overwegend droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.