Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mongolië

Weer Volksrepubliek China Weer Volksrepubliek China Weer Kazachstan Weer Rusland Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gurvantes GurvantesGurvantes Hatgal HatgalHatgal Matad MatadMatad Tonhil TonhilTonhil Ulaanbaatar UlaanbaatarUlaanbaatar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Ulaanbaatar tijdzone: Asia/Ulaanbaatar

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Gurvantes, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd zonnig. 's Avonds laat heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Hatgal, 20.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -17°C. Er waait een zwakke, tijdens windstoten harde zuidenwind Hij neemt 's nachts af, waait dan zwak en draait naar het westen.

Weer in Matad, 20.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. De in het begin matige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Tonhil, 20.01.2021

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De middag laat zich zien met overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Ulan Bator, 20.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -22 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -18°C. Er waait een zwakke westenwind.