Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mongolië

Weer Volksrepubliek China Weer Volksrepubliek China Weer Kazachstan Weer Rusland Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gurvantes GurvantesGurvantes Hatgal HatgalHatgal Matad MatadMatad Tonhil TonhilTonhil Ulaanbaatar UlaanbaatarUlaanbaatar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Ulaanbaatar tijdzone: Asia/Ulaanbaatar

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Zon

Zon Azië

Weer in Gurvantes, 18.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het nauwelijks bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Hatgal, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -22 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -22°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Matad, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Tonhil, 18.02.2020

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Ulan Bator, 18.02.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -18 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -18°C. De wind waait zwak uit het oosten.