Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mongolië

Weer Volksrepubliek China Weer Volksrepubliek China Weer Kazachstan Weer Rusland Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gurvantes GurvantesGurvantes Hatgal HatgalHatgal Matad MatadMatad Tonhil TonhilTonhil Ulaanbaatar UlaanbaatarUlaanbaatar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Ulaanbaatar tijdzone: Asia/Ulaanbaatar

Zon

Zon Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Weer in Gurvantes, 03.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. 's avonds laat steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.

Weer in Hatgal, 03.10.2020

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt met enkele sneeuwbuien. De avond laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Matad, 03.10.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Tonhil, 03.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ulan Bator, 03.10.2020

Op vrijdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordenwind.