Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mongolië

Weer Volksrepubliek China Weer Volksrepubliek China Weer Kazachstan Weer Rusland Weer Volksrepubliek China
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gurvantes GurvantesGurvantes Hatgal HatgalHatgal Matad MatadMatad Tonhil TonhilTonhil Ulaanbaatar UlaanbaatarUlaanbaatar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Ulaanbaatar tijdzone: Asia/Ulaanbaatar

Vliegweer

Vliegweer Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Weer in Gurvantes, 16.12.2019

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Hatgal, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -20 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -26°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Matad, 16.12.2019

maandag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -19°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordenwind op.

Weer in Tonhil, 16.12.2019

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -17 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -19°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ulan Bator, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -25°C. Er waait een zwakke noordenwind.