Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oezbekistan

Weer Kazachstan Weer Turkmenistan Weer Afghanistan Weer Kirgizië Weer Pakistan Weer Kazachstan Weer Tadzjikistan Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Iran (Islamitische Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Karschi KarschiKarschi Nukus NukusNukus Samarkand SamarkandSamarkand Urganch UrganchUrganch © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Karachi tijdzone: Asia/Karachi

Vliegweer

Vliegweer Azië

Wolken

Wolken Azië

Zon

Zon Azië

Weer in Karshi, 02.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Nukus/Karakalpakst, 02.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De noordenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Samarkand, 02.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Urgench, 02.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.