Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Oezbekistan

Weer Kazachstan Weer Turkmenistan Weer Afghanistan Weer Kirgizië Weer Pakistan Weer Kazachstan Weer Tadzjikistan Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Iran (Islamitische Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Karschi KarschiKarschi Nukus NukusNukus Samarkand SamarkandSamarkand Urganch UrganchUrganch © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Karachi tijdzone: Asia/Karachi

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Karshi, 18.02.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Nukus/Karakalpakst, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Samarkand, 18.02.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte sneeuw vorm. De late avond laat zich zien met licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Urgench, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.