Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Pakistan

Weer India Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer Volksrepubliek China Weer Tadzjikistan Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer India Weer Afghanistan Weer Turkmenistan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Islamabad IslamabadIslamabad Karachi KarachiKarachi Lahore LahoreLahore Peshawar PeshawarPeshawar Multan MultanMultan Khanpur KhanpurKhanpur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Karachi tijdzone: Asia/Karachi

Vliegweer

Vliegweer Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Zon

Zon Azië

Weer in Islamabad/Intl, 18.02.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Karachi/Intl, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Khanpur, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Lahore/City, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Multan, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Peshawar, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.