Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Pakistan

Weer India Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer Volksrepubliek China Weer Tadzjikistan Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer India Weer Afghanistan Weer Turkmenistan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Islamabad IslamabadIslamabad Karachi KarachiKarachi Lahore LahoreLahore Peshawar PeshawarPeshawar Multan MultanMultan Khanpur KhanpurKhanpur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Karachi tijdzone: Asia/Karachi

Temperatuur

Temperatuur Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Zon

Zon Azië

Weer in Islamabad/Intl, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde westenwind op.

Weer in Karachi/Intl, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Khanpur, 16.12.2019

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar grotendeels droog weer vorm. De middag laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Lahore/City, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Multan, 16.12.2019

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend wordt het overwegend bewolkt, maar meest droog. De middag laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Peshawar, 16.12.2019

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.