Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Pakistan

Weer India Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer Volksrepubliek China Weer Tadzjikistan Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer India Weer Afghanistan Weer Turkmenistan
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Islamabad IslamabadIslamabad Karachi KarachiKarachi Lahore LahoreLahore Peshawar PeshawarPeshawar Multan MultanMultan Khanpur KhanpurKhanpur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Karachi tijdzone: Asia/Karachi

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Zon

Zon Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Islamabad/Intl, 26.02.2021

Op vrijdagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer zonnig of licht bewolkt. De late avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten storm.

Weer in Karachi/Intl, 26.02.2021

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Khanpur, 26.02.2021

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Lahore/City, 26.02.2021

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Multan, 26.02.2021

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Peshawar, 26.02.2021

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.