Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Syrië

Weer Israël Weer Israël Weer Europa Weer Saudi-Arabië Weer Irak Weer Libanon Weer Jordanië Weer Palestina
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aleppo AleppoAleppo Damascus DamascusDamascus Hama HamaHama Abukmal AbukmalAbukmal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Damascus tijdzone: Asia/Damascus

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Zon

Zon Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Weer in Abukmal, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Aleppo/CIV, 18.02.2020

Op dinsdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Damaskus/Intl, 18.02.2020

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De noordoostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Hama, 18.02.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke oostenwind.