Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Syrië

Weer Israël Weer Israël Weer Europa Weer Saudi-Arabië Weer Irak Weer Libanon Weer Jordanië Weer Palestina
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aleppo AleppoAleppo Damascus DamascusDamascus Hama HamaHama Abukmal AbukmalAbukmal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Damascus tijdzone: Asia/Damascus

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Wolken

Wolken Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Weer in Abukmal, 16.12.2019

Tijdens de vroege ochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het overwegend helder. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Aleppo/CIV, 16.12.2019

Op maandag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Damaskus/Intl, 16.12.2019

Op maandag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Hama, 16.12.2019

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.