Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Syrië

Weer Israël Weer Israël Weer Europa Weer Saudi-Arabië Weer Irak Weer Libanon Weer Jordanië Weer Palestina
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aleppo AleppoAleppo Damascus DamascusDamascus Hama HamaHama Abukmal AbukmalAbukmal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Damascus tijdzone: Asia/Damascus

Neerslag

Neerslag Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Zon

Zon Azië

Weer in Abukmal, 02.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Aleppo/CIV, 02.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Damaskus/Intl, 02.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Hama, 02.10.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke westenwind.