Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thailand

Weer Vietnam Weer Laos Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Laos Weer Myanmar Weer Cambodja
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Bangkok tijdzone: Asia/Bangkok

Neerslag

Neerslag Azië

Wolken

Wolken Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Stroming

Stroming Azië

Weer in Bangkok, 19.09.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Chiang Mai, 19.09.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Khon Kaen, 19.09.2019

Op donderdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De nacht brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Phuket/Intl, 19.09.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Tak, 19.09.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ubon Ratchathani, 19.09.2019

Op donderdag is het de hele dag door deels bewolkt, deels ook zonnig. Tijdens de nacht voor vrijdag gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het oosten.