Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thailand

Weer Vietnam Weer Laos Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Vietnam Weer Maleisië Weer Indonesië Weer Laos Weer Myanmar Weer Cambodja
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bangkok BangkokBangkok Chiang Mai Chiang MaiChiang Mai Khon Kaen Khon KaenKhon Kaen Phuket PhuketPhuket Tak TakTak Ubon Ratchathani Ubon RatchathaniUbon Ratchathani © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Bangkok tijdzone: Asia/Bangkok

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Wolken

Wolken Azië

Vliegweer

Vliegweer Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Weer in Bangkok, 24.10.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Chiang Mai, 24.10.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Khon Kaen, 24.10.2018

Op woensdag is het overdag wolkeloos. 's Avonds is er bewolkt weer met af en toe een opklaring. 's Nachts zet grotendeels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Phuket/Intl, 24.10.2018

Op woensdag is het overdag langere tijd bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat zet licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Tak, 24.10.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Ubon Ratchathani, 24.10.2018

Op woensdag is het de hele dag door meestal zonnig. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het oosten.