Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigde Arabische Emiraten

Weer Saudi-Arabië Weer Oman Weer Oman Weer Oman Weer Iran (Islamitische Republiek) Weer Oman Weer Oman Weer Saudi-Arabië Weer Qatar
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Abu Dhabi Abu DhabiAbu Dhabi Al Ain Al AinAl Ain Dubai DubaiDubai © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Dubai tijdzone: Asia/Dubai

Wolken

Wolken Azië

Stroming

Stroming Azië

Zon

Zon Azië

Weer in Abu Dhabi/Intl, 22.08.2019

Op donderdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 30 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 41 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 30°C. De noordwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Al Ain/Intl, 22.08.2019

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 29 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 42 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 33°C. Eerst waait er een zwakke zuidelijke wind, in de middag matige, tijdens windstoten harde noordwestenwind.

Weer in Dubai/Intl, 22.08.2019

Op donderdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 31 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 33°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordwestenwind op.