Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Volksrepubliek China

Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Thailand Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Jiangsu Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Gansu Weer Filipijnen Weer Afghanistan Weer Myanmar Weer Afghanistan Weer Japan Weer Thailand Weer Stadt-Shanghai Weer Japan Weer Oezbekistan Weer Bangladesh Weer Stadt-Tianjin Weer Filipijnen Weer India Weer Japan Weer Stadt-Beijing Weer Vietnam Weer Myanmar Weer Hainan Weer Gansu Weer Vietnam Weer Bhutan Weer Taiwan Weer Bangladesh Weer Hebei Weer Fujian Weer Xingjiang Weer Cambodja Weer Stadt-Chongqing Weer Tadzjikistan Weer Laos Weer Rusland Weer Jiangsu Weer Thailand Weer Nepal Weer India Weer Anhui Weer Mongolië Weer Hunan Weer Shanxi Weer Jiangxi Weer Kirgizië Weer Guizhou Weer Pakistan Weer Yunnan Weer Kazachstan Weer Shandong Weer Henan Weer Sichuan Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Liaoning Weer Qinghai Weer Hubei Weer Korea, Democratische Volksrepubliek Weer Guangxi Weer Heilongjaing Weer Guangdong Weer Korea, Republiek Weer Ningxia Weer Innere-Mongolei Weer Jilin Weer Shaanxi Weer Tibet Weer Zhejiang
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Peking PekingPeking Shiquanhe ShiquanheShiquanhe Mohe MoheMohe Urumqi UrumqiUrumqi Kashi KashiKashi Xining XiningXining Hails HailsHails Changchun ChangchunChangchun Lhasa LhasaLhasa Chengdu ChengduChengdu Kunming KunmingKunming Shanghai ShanghaiShanghai Fuzhou FuzhouFuzhou Guangzhou GuangzhouGuangzhou © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Changchun, 16.04.2021

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met perioden met regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig uit het zuiden.

Weer in Chengdu, 16.04.2021

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er overwegend helder weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Fuzhou, 16.04.2021

Op vrijdag is het de hele dag door overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. ‘s Nacht verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Guangzhou, 16.04.2021

Op vrijdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Hails, 16.04.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Kashi, 16.04.2021

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend verwachten we meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Kunming, 16.04.2021

Op vrijdag is het overdag zonnig. De komende nacht brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Lhasa, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Mohe, 16.04.2021

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Peking Beijing/Intl, 16.04.2021

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De noordwestenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 9.

Weer in Shanghai, 16.04.2021

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Shiquanhe, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige westenwind op.

Weer in Urumqi, 16.04.2021

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Xining, 16.04.2021

Op vrijdag is het overwegend zonnig. In de komende nacht heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.