Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Volksrepubliek China

Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Thailand Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Jiangsu Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Gansu Weer Filipijnen Weer Afghanistan Weer Myanmar Weer Afghanistan Weer Japan Weer Thailand Weer Stadt-Shanghai Weer Japan Weer Oezbekistan Weer Bangladesh Weer Stadt-Tianjin Weer Filipijnen Weer India Weer Japan Weer Stadt-Beijing Weer Vietnam Weer Myanmar Weer Hainan Weer Gansu Weer Vietnam Weer Bhutan Weer Taiwan Weer Bangladesh Weer Hebei Weer Fujian Weer Xingjiang Weer Cambodja Weer Stadt-Chongqing Weer Tadzjikistan Weer Laos Weer Rusland Weer Jiangsu Weer Thailand Weer Nepal Weer India Weer Anhui Weer Mongolië Weer Hunan Weer Shanxi Weer Jiangxi Weer Kirgizië Weer Guizhou Weer Pakistan Weer Yunnan Weer Kazachstan Weer Shandong Weer Henan Weer Sichuan Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Liaoning Weer Qinghai Weer Hubei Weer Korea, Democratische Volksrepubliek Weer Guangxi Weer Heilongjaing Weer Guangdong Weer Korea, Republiek Weer Ningxia Weer Innere-Mongolei Weer Jilin Weer Shaanxi Weer Tibet Weer Zhejiang
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Peking PekingPeking Shiquanhe ShiquanheShiquanhe Mohe MoheMohe Urumqi UrumqiUrumqi Kashi KashiKashi Xining XiningXining Hails HailsHails Changchun ChangchunChangchun Lhasa LhasaLhasa Chengdu ChengduChengdu Kunming KunmingKunming Shanghai ShanghaiShanghai Fuzhou FuzhouFuzhou Guangzhou GuangzhouGuangzhou © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Neerslag

Neerslag Azië

Temperatuur

Temperatuur Azië

Luchtdruk

Luchtdruk Azië

Weer in Changchun, 20.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig uit het zuiden.

Weer in Chengdu, 20.01.2021

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De nacht laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Fuzhou, 20.01.2021

Op woensdag verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Guangzhou, 20.01.2021

Op woensdag is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Hails, 20.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De matige tot matige, tijdens windstoten krachtige wind waait vervolgens uit het zuidoosten, in de namiddag uit het zuiden.

Weer in Kashi, 20.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kunming, 20.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Lhasa, 20.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Mohe, 20.01.2021

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De middag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -29 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -35°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Peking Beijing/Intl, 20.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de latere ochtend heerst zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Shanghai, 20.01.2021

Na het overwegend helder weer van de ochtend zet veranderlijk bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Shiquanhe, 20.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -18 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -20°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Urumqi, 20.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Xining, 20.01.2021

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het noorden.