Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Volksrepubliek China

Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Thailand Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Jiangsu Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Gansu Weer Filipijnen Weer Afghanistan Weer Myanmar Weer Afghanistan Weer Japan Weer Thailand Weer Stadt-Shanghai Weer Japan Weer Oezbekistan Weer Bangladesh Weer Stadt-Tianjin Weer Filipijnen Weer India Weer Japan Weer Stadt-Beijing Weer Vietnam Weer Myanmar Weer Hainan Weer Gansu Weer Vietnam Weer Bhutan Weer Taiwan Weer Bangladesh Weer Hebei Weer Fujian Weer Xingjiang Weer Cambodja Weer Stadt-Chongqing Weer Tadzjikistan Weer Laos Weer Rusland Weer Jiangsu Weer Thailand Weer Nepal Weer India Weer Anhui Weer Mongolië Weer Hunan Weer Shanxi Weer Jiangxi Weer Kirgizië Weer Guizhou Weer Pakistan Weer Yunnan Weer Kazachstan Weer Shandong Weer Henan Weer Sichuan Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Liaoning Weer Qinghai Weer Hubei Weer Korea, Democratische Volksrepubliek Weer Guangxi Weer Heilongjaing Weer Guangdong Weer Korea, Republiek Weer Ningxia Weer Innere-Mongolei Weer Jilin Weer Shaanxi Weer Tibet Weer Zhejiang
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Peking PekingPeking Shiquanhe ShiquanheShiquanhe Mohe MoheMohe Urumqi UrumqiUrumqi Kashi KashiKashi Xining XiningXining Hails HailsHails Changchun ChangchunChangchun Lhasa LhasaLhasa Chengdu ChengduChengdu Kunming KunmingKunming Shanghai ShanghaiShanghai Fuzhou FuzhouFuzhou Guangzhou GuangzhouGuangzhou © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Zon

Zon Azië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Azië

Neerslag

Neerslag Azië

Weer in Changchun, 27.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Chengdu, 27.01.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Fuzhou, 27.01.2020

Na het meestal zonnige van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Guangzhou, 27.01.2020

Op maandagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Hails, 27.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Kashi, 27.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Kunming, 27.01.2020

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Lhasa, 27.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Mohe, 27.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -29 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -30°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Peking Beijing/Intl, 27.01.2020

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Shanghai, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Shiquanhe, 27.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -21 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige westenwind op.

Weer in Urumqi, 27.01.2020

Op maandag is het overwegend zonnig. In de komende nacht heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Xining, 27.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De wind waait zwak uit het noorden.