Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Volksrepubliek China

Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Thailand Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Jiangsu Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Filipijnen Weer Gansu Weer Filipijnen Weer Afghanistan Weer Myanmar Weer Afghanistan Weer Japan Weer Thailand Weer Stadt-Shanghai Weer Japan Weer Oezbekistan Weer Bangladesh Weer Stadt-Tianjin Weer Filipijnen Weer India Weer Japan Weer Stadt-Beijing Weer Vietnam Weer Myanmar Weer Hainan Weer Gansu Weer Vietnam Weer Bhutan Weer Taiwan Weer Bangladesh Weer Hebei Weer Fujian Weer Xingjiang Weer Cambodja Weer Stadt-Chongqing Weer Tadzjikistan Weer Laos Weer Rusland Weer Jiangsu Weer Thailand Weer Nepal Weer India Weer Anhui Weer Mongolië Weer Hunan Weer Shanxi Weer Jiangxi Weer Kirgizië Weer Guizhou Weer Pakistan Weer Yunnan Weer Kazachstan Weer Shandong Weer Henan Weer Sichuan Weer Kashmir-Aksai-Chin Weer Liaoning Weer Qinghai Weer Hubei Weer Korea, Democratische Volksrepubliek Weer Guangxi Weer Heilongjaing Weer Guangdong Weer Korea, Republiek Weer Ningxia Weer Innere-Mongolei Weer Jilin Weer Shaanxi Weer Tibet Weer Zhejiang
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Peking PekingPeking Shiquanhe ShiquanheShiquanhe Mohe MoheMohe Urumqi UrumqiUrumqi Kashi KashiKashi Xining XiningXining Hails HailsHails Changchun ChangchunChangchun Lhasa LhasaLhasa Chengdu ChengduChengdu Kunming KunmingKunming Shanghai ShanghaiShanghai Fuzhou FuzhouFuzhou Guangzhou GuangzhouGuangzhou © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Asia/Chongqing tijdzone: Asia/Chongqing

Stroming

Stroming Azië

Zon

Zon Azië

Wolken

Wolken Azië

Weer in Changchun, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Middags heerst er langere tijd bewolkt weer. 's Nachts verwachten we nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Chengdu, 11.12.2019

Op woensdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Fuzhou, 11.12.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Guangzhou, 11.12.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Hails, 11.12.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Kashi, 11.12.2019

Op woensdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middaguren heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kunming, 11.12.2019

Op woensdag is het overdag wolkeloos. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat zet licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Lhasa, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Mohe, 11.12.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -31 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -34°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Peking Beijing/Intl, 11.12.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind op.

Weer in Shanghai, 11.12.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Shiquanhe, 11.12.2019

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Urumqi, 11.12.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Xining, 11.12.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.