Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Vlaanderen

Weer Duitsland Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Gent GentGent Koksijde KoksijdeKoksijde Lummen LummenLummen Oostende OostendeOostende Peer PeerPeer Selzaet SelzaetSelzaet © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken België

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Weer in Antwerpen, 22.09.2019

Op zondagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Brussel, 22.09.2019

Op zondag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Hasselt, 22.09.2019

Op zondagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Koksijde, 22.09.2019

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts verwachten we hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin nog matige zuidenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Oostende, 22.09.2019

Op zondag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Peer-Kleine-Brogel, 22.09.2019

Op zondag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Gent, 22.09.2019

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Westdorpe, 22.09.2019

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidenwind.