Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Vlaanderen

Weer Duitsland Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Gent GentGent Koksijde KoksijdeKoksijde Lummen LummenLummen Oostende OostendeOostende Peer PeerPeer Selzaet SelzaetSelzaet © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur België

Vliegweer

Vliegweer België

Weer in Antwerpen, 18.07.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Brussel, 18.07.2019

Op donderdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Hasselt, 18.07.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Koksijde, 18.07.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Oostende, 18.07.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Peer-Kleine-Brogel, 18.07.2019

Op donderdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet wolkeloos weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Gent, 18.07.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Westdorpe, 18.07.2019

Op donderdag is het overdag vrij zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.