Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Vlaanderen

Weer Duitsland Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Gent GentGent Koksijde KoksijdeKoksijde Lummen LummenLummen Oostende OostendeOostende Peer PeerPeer Selzaet SelzaetSelzaet © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken België

Neerslag

Neerslag België

Weer in Antwerpen, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd overwegend helder. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Brussel, 19.01.2019

Op zaterdag is het overwegend vrij zonnig. In de komende nacht heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Hasselt, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Koksijde, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Oostende, 19.01.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Peer-Kleine-Brogel, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Gent, 19.01.2019

Op zaterdag is het de hele dag door vrij zonnig. Tijdens de nacht voor zondag gaat dit over in bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Westdorpe, 19.01.2019

Op zaterdag is het overdag grotendeels zonnig. 's Avonds is er langere tijd bewolkt weer. 's Nachts zet bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.