Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Vlaanderen

Weer Duitsland Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Gent GentGent Koksijde KoksijdeKoksijde Lummen LummenLummen Oostende OostendeOostende Peer PeerPeer Selzaet SelzaetSelzaet © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Weer in Antwerpen, 24.10.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Brussel, 24.10.2018

Op woensdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Hasselt, 24.10.2018

Op woensdag verwachten we bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Koksijde, 24.10.2018

Op woensdag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Oostende, 24.10.2018

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend krijgt het weerstype meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordwestenwind.

Weer in Peer-Kleine-Brogel, 24.10.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype geheel bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Gent, 24.10.2018

Op woensdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Westdorpe, 24.10.2018

woensdag brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.