Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Vlaanderen

Weer Duitsland Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Gent GentGent Koksijde KoksijdeKoksijde Lummen LummenLummen Oostende OostendeOostende Peer PeerPeer Selzaet SelzaetSelzaet © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk België

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Weer in Antwerpen, 28.05.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Brussel, 28.05.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Hasselt, 28.05.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Koksijde, 28.05.2019

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De matige noordenwind neemt 's nachts af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Oostende, 28.05.2019

In de ochtend is het eerst nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag zet hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Peer-Kleine-Brogel, 28.05.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Gent, 28.05.2019

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Westdorpe, 28.05.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De noordenwind waait vervolgens matig, 's nachts zwak.