Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Vlaanderen

Weer Duitsland Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Gent GentGent Koksijde KoksijdeKoksijde Lummen LummenLummen Oostende OostendeOostende Peer PeerPeer Selzaet SelzaetSelzaet © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Vliegweer

Vliegweer België

Wolken

Wolken België

Weer in Antwerpen, 21.01.2018

Na het overwegend heldere weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Brussel, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Hasselt, 21.01.2018

Op zondagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Koksijde, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind neemt 's avonds toe en waait matig.

Weer in Oostende, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Peer-Kleine-Brogel, 21.01.2018

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Gent, 21.01.2018

Op zondag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Westdorpe, 21.01.2018

Op zondagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.