Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Vlaanderen

Weer Duitsland Weer Wallonië
Weer Duitsland Weer Frankrijk Weer Nederland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Nederland Weer Wallonië
Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Brussel BrusselBrussel Gent GentGent Koksijde KoksijdeKoksijde Lummen LummenLummen Oostende OostendeOostende Peer PeerPeer Selzaet SelzaetSelzaet © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming België

Neerslag

Neerslag België

Weer in Antwerpen, 21.02.2020

In de ochtend is het eerst nog overwegend helder. Vanaf de middag zet veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Brussel, 21.02.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De 's nachts verfrissende zuidwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Hasselt, 21.02.2020

Op vrijdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet deels bewolkt, deels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Koksijde, 21.02.2020

In de ochtend is het overwegend zonnig. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Oostende, 21.02.2020

Op vrijdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Peer-Kleine-Brogel, 21.02.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Gent, 21.02.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Westdorpe, 21.02.2020

Op vrijdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. 's Avonds laat zet meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.