Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallonië

Weer Vlaanderen Weer Vlaanderen Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarlen AarlenAarlen Ath AthAth Brussel BrusselBrussel Butgenbach ButgenbachButgenbach Charleroi CharleroiCharleroi Florennes FlorennesFlorennes Libramont LibramontLibramont Luik LuikLuik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Stroming

Stroming België

Weer in Brussel, 19.01.2019

Op zaterdag is het overwegend vrij zonnig. In de komende nacht heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Bütgenbach-Elsenborn, 19.01.2019

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk grotendeels zonnig weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Charleroi, 19.01.2019

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Chièvres, 19.01.2019

Op zaterdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Florennes, 19.01.2019

Op zaterdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Luik, 19.01.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in St-Hubert, 19.01.2019

Op zaterdag is het overdag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een matige wind uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Stengefort, 19.01.2019

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.