Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallonië

Weer Vlaanderen Weer Vlaanderen Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarlen AarlenAarlen Ath AthAth Brussel BrusselBrussel Butgenbach ButgenbachButgenbach Charleroi CharleroiCharleroi Florennes FlorennesFlorennes Libramont LibramontLibramont Luik LuikLuik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Luchtdruk

Luchtdruk België

Wolken

Wolken België

Weer in Brussel, 12.12.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige wind uit het zuidwesten.

Weer in Bütgenbach-Elsenborn, 12.12.2019

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte sneeuwbuien van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte sneeuw vorm. De middag laat zich zien met overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Charleroi, 12.12.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidenwind.

Weer in Chièvres, 12.12.2019

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Florennes, 12.12.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Luik, 12.12.2019

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige zuidenwind.

Weer in St-Hubert, 12.12.2019

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen of sneeuw. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. ‘s Nacht is er wisselend bewolkt weer met enkele regen- of sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Stengefort, 12.12.2019

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de nacht gaat dit over in wisselend weer met enkele lichte regen- of sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.