Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallonië

Weer Vlaanderen Weer Vlaanderen Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarlen AarlenAarlen Ath AthAth Brussel BrusselBrussel Butgenbach ButgenbachButgenbach Charleroi CharleroiCharleroi Florennes FlorennesFlorennes Libramont LibramontLibramont Luik LuikLuik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur België

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Weer in Brussel, 22.09.2019

Op zondag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bütgenbach-Elsenborn, 22.09.2019

Op zondagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Charleroi, 22.09.2019

Op zondagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Chièvres, 22.09.2019

Op zondag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De late avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Florennes, 22.09.2019

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Luik, 22.09.2019

Op zondagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak en komt uit het zuiden.

Weer in St-Hubert, 22.09.2019

Op zondagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Stengefort, 22.09.2019

Na het nauwelijks bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met perioden met regen. De middag brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.