Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallonië

Weer Vlaanderen Weer Vlaanderen Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarlen AarlenAarlen Ath AthAth Brussel BrusselBrussel Butgenbach ButgenbachButgenbach Charleroi CharleroiCharleroi Florennes FlorennesFlorennes Libramont LibramontLibramont Luik LuikLuik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag België

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Weer in Brussel, 18.07.2019

Op donderdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Bütgenbach-Elsenborn, 18.07.2019

Op donderdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag dient zich langere tijd bewolkt aan. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Charleroi, 18.07.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Chièvres, 18.07.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag aanhoudend zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Florennes, 18.07.2019

Op donderdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. 's Middags heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Luik, 18.07.2019

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in St-Hubert, 18.07.2019

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vrij zonnig weer. De middag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Stengefort, 18.07.2019

Op donderdag is het overdag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet hooguit licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.