Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallonië

Weer Vlaanderen Weer Vlaanderen Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarlen AarlenAarlen Ath AthAth Brussel BrusselBrussel Butgenbach ButgenbachButgenbach Charleroi CharleroiCharleroi Florennes FlorennesFlorennes Libramont LibramontLibramont Luik LuikLuik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Stroming

Stroming België

Weer in Brussel, 21.04.2018

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Bütgenbach-Elsenborn, 21.04.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de latere ochtend heerst nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Charleroi, 21.04.2018

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend verwachten we grotendeels zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Chièvres, 21.04.2018

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Florennes, 21.04.2018

In de ochtend is het eerst nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag zet zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Luik, 21.04.2018

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in St-Hubert, 21.04.2018

Op zaterdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt. De late avond dient zich wisselend bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Stengefort, 21.04.2018

Na het vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer van de ochtend zet zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordenwind.