Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallonië

Weer Vlaanderen Weer Vlaanderen Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarlen AarlenAarlen Ath AthAth Brussel BrusselBrussel Butgenbach ButgenbachButgenbach Charleroi CharleroiCharleroi Florennes FlorennesFlorennes Libramont LibramontLibramont Luik LuikLuik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Temperatuur

Temperatuur België

Vliegweer

Vliegweer België

Weer in Brussel, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd grotendeels zonnig. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Bütgenbach-Elsenborn, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Charleroi, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Chièvres, 21.01.2018

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Op 's avonds laat zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Florennes, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig.

Weer in Luik, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig.

Weer in St-Hubert, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Stengefort, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De nacht brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.