Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallonië

Weer Vlaanderen Weer Vlaanderen Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarlen AarlenAarlen Ath AthAth Brussel BrusselBrussel Butgenbach ButgenbachButgenbach Charleroi CharleroiCharleroi Florennes FlorennesFlorennes Libramont LibramontLibramont Luik LuikLuik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Neerslag

Neerslag België

Stroming

Stroming België

Weer in Brussel, 04.07.2020

zaterdag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Bütgenbach-Elsenborn, 04.07.2020

Op zaterdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Charleroi, 04.07.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De zuidwestenwind waait matig.

Weer in Chièvres, 04.07.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Florennes, 04.07.2020

Op zaterdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Luik, 04.07.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in St-Hubert, 04.07.2020

Op zaterdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Stengefort, 04.07.2020

Op zaterdag is het overdag wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.