Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallonië

Weer Vlaanderen Weer Vlaanderen Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Vlaanderen Weer Nederland Weer Frankrijk Weer Luxemburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarlen AarlenAarlen Ath AthAth Brussel BrusselBrussel Butgenbach ButgenbachButgenbach Charleroi CharleroiCharleroi Florennes FlorennesFlorennes Libramont LibramontLibramont Luik LuikLuik © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Weer in Brussel, 28.05.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Bütgenbach-Elsenborn, 28.05.2019

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Charleroi, 28.05.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De late avond laat zich zien met hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Chièvres, 28.05.2019

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Florennes, 28.05.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Luik, 28.05.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in St-Hubert, 28.05.2019

Na het bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Stengefort, 28.05.2019

Op dinsdagochtend is het nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.