Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Braunschweig

Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Hessen Weer Region Lüneburg Weer Thüringen Weer Region Hannover Weer Saksen-Anhalt
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Salzgitter SalzgitterSalzgitter Wolfsburg WolfsburgWolfsburg Braunlage BraunlageBraunlage Göttingen GöttingenGöttingen Wetze/Northeim Wetze/NortheimWetze/Northeim © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Braunlage, 30.09.2020

Op dinsdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddags brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Braunschweig-Flughafen, 30.09.2020

Op dinsdagochtend is het nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Vanaf de middaguren heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Göttingen, 30.09.2020

Op dinsdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Wetze/Northeim, 30.09.2020

Op dinsdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht is er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Wolfsburg-Autostadt, 30.09.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wolkeloos weer. De middag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.