Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Braunschweig

Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Hessen Weer Region Lüneburg Weer Thüringen Weer Region Hannover Weer Saksen-Anhalt
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Salzgitter SalzgitterSalzgitter Wolfsburg WolfsburgWolfsburg Braunlage BraunlageBraunlage Göttingen GöttingenGöttingen Wetze/Northeim Wetze/NortheimWetze/Northeim © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Braunlage, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Braunschweig-Flughafen, 22.02.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Göttingen, 22.02.2020

Na het zonnig of licht bewolkt weer van de ochtend zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Wetze/Northeim, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Wolfsburg-Autostadt, 22.02.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.