Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Hannover

Weer Region Braunschweig Weer Region Braunschweig Weer Region Lüneburg Weer Region Braunschweig Weer Hessen Weer Region Braunschweig Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Region Weser-Ems Weer Bremen Weer Hessen Weer Thüringen Weer Region Lüneburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hameln - GWS Stadtwerke Hameln GmbH Hameln - GWS Stadtwerke Hameln GmbHHameln - GWS Stadtwerke Hameln GmbH Syke SykeSyke Diepholz DiepholzDiepholz Stadthagen StadthagenStadthagen Hannover-Flughafen Hannover-FlughafenHannover-Flughafen Nienburg NienburgNienburg Alfeld AlfeldAlfeld © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Alfeld, 27.09.2020

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddags brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Diepholz, 27.09.2020

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Hameln - GWS Stadtwerke Hameln GmbH, 27.09.2020

Op zondagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Hannover-Flughafen, 27.09.2020

Op zondag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Nienburg, 27.09.2020

Na het vrij zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Stadthagen, 27.09.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Syke, 27.09.2020

Op zondagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.